Klockan 07.00 ringde min klocka. Jag stutsade upp, åt frukost (superbra vitaminersättning), tog min tvätt och la in i tvättmaskinen och åkte till klubben. På klubben mötte jag upp Magnus och Björn och vi stack ut och paddlade.

3* 4,3 km (hård distans) 

Det var riktigt jobbigt, jag kände mig lite yr och illamående, antagligen på grund av mitt dåliga ätande senaste tiden. Utöver detta kändes tekniken bra. Jag hängde på Björn första halva intervallerna, det gick fort och var hårt, jag fick kämpa.

Jag förstår när många säger att man ska ta det lugnt i början när man ska börja träna igen, visst ligger det något i det. Men jag tror också på att man behöver köra hårt, bli riktigt trött och kämpa för att snabbare komma på fötterna. Självklart ska detta göras med förnuft och försiktighet.

Jag är på g igen.

JA till paddling och paddelsällskap

NEJ till hungriga magar

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: