Nu är jag tillbaka i Malmö.
Idag gjorde jag ett ultraljud på hjärtat för att kunna utesluta att det är hjärtat som orsakar min hosta. Det såg bra ut, coolt att få se mitt hjärta också.

Jag är fortfarande väldigt sjuk, kan inte äta annat än pannkakor, det är tråkigt. Jag har lagat dem med extra mycket äggvita för att få i mig proteiner.
Som tur är har jag bra människor runt omkring mig och jag blev tipsad att köpa näringsersättning från apoteket, sagt och gjort. Man dricker det, dricker jag fort så hinner det inte göra jätteont och jag får i mig bra grejer.

Jag sitter och planerar min sommar lite, inser att jag har jättemycket tävlingar och resor framför mig, det är så roligt. Återigen påminns jag om hur lyckligt lottad jag är som har möjligheten att hålla på med det här. Att paddla är verkligen det roligaste jag vet.

JA till att bli frisk och köra världscupen i Rom

NEJ till att man äter sushi med soya

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: