Nu är U23 EM över för min del.

Idag körde jag finalen på k1 1000, min första internationella sprintfinal någonsin (om man inte räknar NM men det tror jag inte att man kan göra) och jag slutade 8a.

Jag och min tränare bestämde att jag skulle prova att köra lite annorlunda mot igår, en ny taktik. Just nu känns det inte som att det var det bästa sättet för mig men det var ändå värt att prova.
Loppet idag är jag nöjd med, jag blev 8a. Jag var inte lika utslagen idag som efter igår, men igår var också det hårdaste k1 loppet jag någonsin har kört (hittills.)

Det jag tycker att det är häftigt att jag kan bli såhär trött! Ta ut allt, känna syran spruta. Dessa tre tusenmeterslopp samt spurten på världscupen i Rom kommer jag verkligen ha nytta av i kommande tävlingar. Det känns bra.

Jag tycker det är roligt att många svenskar är här och hejar på oss i finalerna. För mig är det också en självklarhet att (när det inte krockar med uppladdning inför kommande lopp) heja på mina landslagsvänner.

Imorgon hejjar vi fram
Julia i k1 500
Erik i k1 200
Erik och Fredrik i k2 200
Moa och Linnea i k2 500

Samt en del spännande b-finaler.


Nu är jag sugen på sushi.

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: