Igår hade jag vila, välbehövligt. Efter vila tycker jag alltid det är lite segt att köra på igen men imorse gick jag ut på ett hårt pass och det kändes ändå rätt gött. Detta trots att jag vilat och kanoten inte var särskilt bra.

Om 45min åker jag med bussen till Cissi (Jag hatar sj, så jag gör alltid allt jag kan för att undvika det företaget. Jag tycker nämligen att det är konstigt att människor gång på gång ska behöva betala för en tjänst de inte får, tills de börjar leverera kör jag bil, flyger eller åker buss)

Jag ska vara hos Cissi (min vän och klubbkamrat) ikväll för att sen åka med klubben till SM i Hofors imorgon, det blir bra det.

Tyvärr är min syster Ilona skadad, vi skulle ha kört k2 1000 tillsammans, det är lite ”vår” sträcka så det var verkligen tråkigt. Vi skulle även ha haft henne i k4an, så kan det gå. Det sköna med SM (nu när jag är lite äldre) är att jag inte behöver ta det på så stort allvar, ofta ligger andra tävlignar med högre värde i närheten och då får man ta SM som en bra träningsvecka. Jag tror att det blir så för de flesta som tävlar internationellt.


Bra pass!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: