Tillbaka till igår.

K4 1000
K2 200
K1 5000

I k4 1000 körde vi ett överraskande bra lopp. Vi fick till en ganska så bra start och höll avståndet till ledande båt. Vid hälften ökade vi frekvensen lite och började ta ikapp. Vi kunde inte säga till om så mycket när slutspurten kom in men det var roligt att flytet i båten var riktigt bra. Vi slutade på en andra plats.

På k2 200 körde jag ihop med Emma, det var ett tag sen vi körde ihop hon och jag. SM i Fargervik om jag inte minns fel. Jag tycker att vi gjorde ett bra lopp och är nöjd över vår insats.

I K1 5000 gick det som jag tidigare skrev mycket bra, jag slutade trea. I starten kom jag lite efter de allra snabbaste tjejerna men när jag såg att kvartetten hade splittrats efter första vändingen bestämde jag mig för att köra ifatt. Sagt och gjort, det tog sin lilla tid men till slut var jag uppe vid trean-fyran. En tjej tippade och då behövde ja ”bara” spurta mot den andra tjejen som jag körde med för inna vinna tredjeplatsen.
Jag är glad att jag vågade satsa och köra ifatt.

Idag tävlar jag k2 1000 i D21 och D22 med Kim och K4 5000 med tjejerna.

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: