Jag har blivit nominerad till årets Sörmlandsprofil inom idrott.
Vi är tre stycken idrottare som blivit nominerade och en av oss kommer att vinna.

Vi tre blev kallade till varsin intervju.
Idag var jag och träffade viktiga människor inom sörmlandsidrotten och stiftelsen solbacka. Jag satt i en timme och pratade om kanot, mig själv, mitt studerande, mina drömmar, visioner, hur jag skulle vara som förebild osv.

Det här priset vore enormt häftigt att bli tilldelad. När jag satt där kände jag verkligen hur mycket jag ville ha detta stipendie. Det är inte bara ett stipendie man blir också liksom den officiella idrottsprofilen för södermanland. Personen i fråga skulle representera idrott för södermanland. Gå på galor, viktiga evenang, representera inte bara sig själv utan också sin idrott. Insperera andra.

Jag kan berätta att jag hade förberett mig noga, tänkt igenom ordentligt vad jag ville lyfta fram. Jag var jättenervös och när jag kom ut från intervjun så var jag helt svettig och trött. Hah

Jag vill detta!!

Håll nu alla tummar ni har!!


Från när jag blev Blekines kvinnliga idrottare 2009?

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: