I morse när jag var ute och gick var det riktigt mörkt, ni vet sådär när det är helt kolsvart. Inte alls lika fint som i söndags :)

En del av er kanske undrar/ifrågasätter varför jag väljer att göra som jag gör nu inför VM. Såhär är det, jag har haft ett mycket tufft år med sjukdomar, skador osv. Om det finns något jag kan göra för att vara lite mer förberedd inför VM så känns det viktigt att göra det. Trots att det gör mig nervös så är det en trygghet. Att vet att Nu har jag gjort allt jag har kunnat. Jag har påverkat det som jag kan påverka, dessutom tycker jag att det är roligt och spännande att göra lite konstiga saker.

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: