Hej!

Dagarna går i lagom takt här i Kapstaden. Igår paddlade jag mitt första paddelpass och axeln kändes inte ett dugg. Även idag var jag ute på vattnet, ett intervallpass stod på schemat.

1*8  2*6  2*4  2*2  2*1min 

Som vanligt har jag mycket mag och ryggträning och det är verkligen bra med tanke på hur trött jag blir i magen av att paddla! Vädret är aningen blåsigt men det fungerar bra att paddla på morgonen. Denna vecka håller jag mig till ett paddelpass/dag kombinerat med löpning eller gym samt lite rehab. Det känns precis lagom.

 

Nu är det inte heller långt kvar tills jag åker och hälsar på Bridgette i Durban, det ska verkligen bli jättetrevligt, men först har jag en hel del saker kvar att göra här!
Jag ska cykla, bada på stranden(med sällskap, haha inte själv som igår), dansa Sokki, åka till Stellenbosch och tydligen rappellera (vi får se hur det blir med det sistnämnda!)

 

Jag har kvällsolen på min balkong!

 

Igår promenerade jag på stranden och badade i havet.

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: