Hej!
Musklerna börjar bli trötta efter bra och hård träning. Igår hade jag paddling och löpning på schemat, bägge passen var helt jävliga. Bra!
Idag har jag halvdagsvila och åkte en sväng till gymmet. Jag gillar gymmet här, folk är snälla, hjälpsamma och pratar mycket. Något som känns otroligt bra är att idag körde jag ett gympass Fullt ut!

Jag behövde inte hålla igen på vikterna och kunde till och med köra axelpress ovanför huvudet, riktigt bra!

Gympasset var: 8 övningar 2*6 + 2*4 samt stretch Jag har gått från 6 övningar till 8, det känns i både sinnet och musklerna. Dock tycker jag att tiden för detta är precis lämplig då jag känner att jag faktiskt fixar alla 8 övningar!

Igårkväll var jag ute och åt middag med en kompis här i Kapstaden, först så åkte vi upp och njöt lite av utsikten på ett uteställe som låg högst upp på ett tak, därefter gick vi och åt på ett annat schysst ställe och sedan vidare för att se lite stand up. Vi hade inte planerat för stand up men sprang förbi och såg att de körde och Oj vad bra det var! Jag älskart!


Jag köpte ett nytt träningslinne, schysst va?!

 


Här paddlar jag, även igår var det riktigt bra förhållanden.


Igår promenerade vi även i en jättefin park. Jag hade ingen aning om att den här parken låg mitt inne i kapstaden. Väl gömd.

 

Från utestället på taket!

Share →

4 Responses to Hård träning och stand up comedy

  1. Cissi skriver:

    Sjukt snyggt träningslinne!! Särskilt på en så solbränd och vältränad tjej! :)
    Åhh jag blir så sugen på att åka till Sydafrika igen när jag läser och ser alla bilder! Någon gång måste jag åka tillbaka! ;)
    Själv laddar jag för galahalgen med TVÅ galor!! :D Vill du att vi (eller Ilona) ska säga något om du vinner pris… hehe :) Puss!

    • Michaela skriver:

      Ah tack! Ja det vill jag garna att ni gor, ni far hitta pa vad ni vill men kan val slanga in att jag garna hade varit dar om jag hade kunnat. Det ar ju faktiskt valdigt sant! :) Puss och kram!

  2. Audrey skriver:

    Håller med, sjukt snyggt linne!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: