Hej!

Om ca 20 minuter åker jag till flygplatsen här i Kapstaden, första flyget går till London och därifrån åker jag till Orlando, Usa.

Jag kommer att sakna Sydafrika, det här har varit min absolut bästa vistelse i detta land Någonsin! I början var jag orolig att det skulle vara svårt att resa själv, det var det lite grann. Jag har läst fyra böcker för att inte bli uttråkad. Men jag har också bara varit och gjort ingenting. Jag har träffat jättemycket härliga människor, skaffat många nya vänner men också bundit starkare band med gamla.

Jag har kört mot hur mycket rödljus som helst och låst bildörrar extra noggrannt. Jag har gymmat på ett jättebra gym där jag träffat en massa schysst folk. Jag har varit i Richards Bay och låtsas vara student i Stellenbosch. Jag har smakat på gott vin. Jag har badat i varmt och kallt vatten, jag har kört ett surfskilopp. Jag har gått på stand up. Listan kan inte ta slut.

Och bland det bästa, jag har haft otroligt bra träning!!
Det finns dock en del saker som jag ska komma ihåg till min nästa ”åka själv resa”.
1. Lära mig byta däck, det är skamligt att jag inte kan det.

2. Stänga av lyserna efter att jag kört en hel kväll, alternativt kunna starta med startkablar och andra bra startknep.

3. Att inte parkera längst ner på long street

 

Det här bandet är ett band från kapstaden.

Hejdå sydafrika

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: