Hej!

Sedan två dagar är jag på plats i Florida, the pines. Det är helt okej, vädret är märkbart sämre än Sydafrika men det är kul att träffa Julia. Vi brukar ju träna ihop i Vaxholm så det är roligt.

Annars då, jo. Jag känner mig lite kluven, ibland kan det kännas jobbigt att vara på ställen där så många andra kanotister är. I stället för att bara paddla på mitt sätt, köra det som Jag tror på och tänka på Mig när jag paddlar blir jag lätt aningen förvirrad.
Men, det är också bra träning. Bara att stå i.

Nu ska vi löpträna. 15*90sek vila 30.

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: