Hej. Nu sitter jag på flygplatsen i London, Gatwick, äter lite panini och yoghurt.

Igår ringde min läkare mig och vi gick igenom blodtestet som skickades till Tyskland för ca två veckor sedan. När jag var hos honom sist så sa han att han trodde att det fanns kvicksilver i min kropp. Hans teori var då att eftersom att kvicksilver är ett gift så försvårar det matsmältningen. Det gör att jag inte får i mig tillräckligt mycket näring och maten kastas fram och tillbaka mellan tarm och lever. Allt det här gör at levern behöver extra mycket av ett slemlösande ämne som finns i kroppen. Levern väljer då att ta från lungorna och därav att jag hela tiden hostar slem.

Förutom detta ansåg han att det var konstigt att det skulle finnas kvicksilver i kroppen då varken jag eller min mamma har ätit, gjort några lagningar eller på annat sätt varit i kontakt med något som innehåller kvicksilver. Förutom Svininfluensavaccinet! Det här vaccinet innehåller en liten del inaktivt kvicksilver. (om jag har förstått allting rätt)
För att verkligen se vad detta var så skickade vi in 6 rör med blod på analys. Vi skulle se om det verkligen var så att det fanns kvicksilver i min kropp. När vi ändå tittade på det så kollades jag för fem andra metaller. För att se i hur stor mängd dessa finns i min kropp. För stor mängd är inte alls bra och blir direkt giftigt.

Svaren kom alltså och där kunde vi klart och tydligt se att det fanns en för stor mängd av kvicksilver, vilket styrker hans antagande om slemhostan. Vi kunde också se att det fanns en alldeles för stor mängd nickel i mitt blod. Jag är med andra ord även allergisk mot nickel i kroppen. Nickel finns i vissa födoämnen som CHOKLAD, havre och nötter. Jag är ju en ganska stor konsument av två av dessa ämnen. Nickel finns även i en del smycken.

Planen nu är att undvika födoämnen som innehåller nickel, ingen mer CHOKLAD och att äta en tablett som binder och transporterar ut kvicksilvret från min kropp.

När jag har dessa metaller i blodet reagerar min kropp på följande sätt:
- Mitt immunförsvarm minskar med 25%

- Jag hostar slemhosta

- Min matsmältning blir för hög och jag har svårt att få i mig tillräckligt med näring. 

- Jag blir tröttare

 

Hur som helst är det helt fantstiskt med ett svar som faktiskt verkar leda någon vart! 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: