Just nu känner jag att jag är inne i någon sorts motivationsvacka. Träningen känns mer som ett måste än något roligt. Imorse vaknade jag och tänkte att jag inte alls ville ut och paddla. Jag var trött, sista dagen på träningsveckan och motivationen var låg.

Väl där ute på vattnet, efter ungefär  hälften av passet släppte det lite och det var faktiskt ganska så roligt. Inte så hemskt ändå. Och under sista intervallen verkligen njöt jag av tröttheten i musklerna och kände mig alldeles lycklig på avpaddlingen.

Men, nu sitter jag här, med ett styrkepass kvar och sen en och en halv dags vila och har redan små-ångest inför måndagens pass. Sjukt ovärt. Jag vet att det kommer vara okej när jag väl kör men att ta mig ut på vattnet känns idag svårare än vanligt.

Kanske är dags för lite ledigt snart?…hoppas!

 


Till exempel åka till Miami med Emma.

Share →

2 Responses to Saknad motivation

  1. jessica skriver:

    SVAR: tack michaela, hoppas motivationen kommer tillbaka :)) annars verkar det ju helt underbart att få paddla på öppet vatten !

  2. Emma skriver:

    Miami vad så roligt:) hoppas du får tillbaka motivationen, tänk på alla roliga tävlingar i sommar:) Kram vännen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: