Eftermiddagspasset blev precis så bra som jag hade tänkt.
Det var 45minuter lugn paddling och jag jobbade med lång tid i vattnet. Till vårt sällskap fick vi en av de kandensiska tjejerna, Lissa med oss.

Hon berättade att de kör en typ av träning som jag tycker verkar väldigt bra. Det går ut på att man håller en frekvens på 60 drag/minut och ska försöka komma så långt som möjligt på dessa drag. Vi provade att köra detta , det är riktigt bra för bålen, stabiliteten och kraften i vattnet. Kanske värt att till och med prova något pass.

Efter passet var vi så nöjda, varma och glada så jag och Lissa tog oss ett dopp, jag kom på att jag nog inte riktigt vet hur jag tar mig upp i min kanot. Så, bara att öva på det. Efter många misslyckade försök och diverse blåmärken lyckades jag tillslut.

Nu har jag precis ätit tacos och njutit av värmen och laddar för ett pass med norrmännen klockan 07:30

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: