Hej!

Gårdagskvällen var riktigt fin, vädret var varmt och maten var god. Jag åt en helt fantastiskt god pastarätt. Det var skaldjur i en sjukt god sås tillsammans med bandpasta. På slutet orkade jag inte ens allt och fick prioritera skaldjuren framför pastan.

Idag är det vilodag här på the pines, regnet öser ner och blåsten är helt sanslös. Jag vaknade och kom på att jag inte har satt fast min kanot så jag sprintade ut i regnet och fixade detta. Kontentan; en dusch och väldigt kallt.

Nu är det bara fyra dagar kvar tills jag åker till Portugal.
Jag längtar.


Världens finaste norskor!

 


OCH världens blötaste+tröttaste+kallaste.

Sådärja, nu kör vi söndag!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: