Hej!
Efter blåsiga dagar i Nyköping blev jag tillräckligt irriterad för att ta bilen och kanoten och åka till Vaxholm. Här har jag fått möjlighet för två bra pass med tränare och mycket bättre väder.

 

Idag stod det lopp på schemat, Susanne satt i båten och coachade och jag paddlade som en tok. Resultatet var helt okej. Efter det knöt jag på mig löparskorna och körde 12*2min hård löpning. I första intervallen så bröt jag efter 60 sekunder, det kändes inte särskilt bra i kroppen. Det här resulterade i att jag blev irriterad och besviken på mig själv, jag tog nya tag och började om. 12 tvåminutare senare var jag trött i benen, andfådd och Klar!

 

En sak som jag tycker om att göra, fast att det är väldigt jobbigt är just att träna lopp, i slutändan är det precis det som jag ska tävla i. För mig känns det logiskt med repetition inför tävlingar och det gör att jag är mer trygg i mitt paddlande när det väl gäller.

Förutom träning så har jag och min tränare planerat lite inför sommaren, vart jag ska vara när och hur vi lägger upp det bäst för racing och maraton.

Nu ska jag strax iväg till helgens sista pass innan jag kör tillbaka till blåsstaden!

I höst vill jag åka ännu en sväng till Kanada och då vill jag besöka ställen jag inte varit på tidigare.

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: