Hej!
De senaste dagarna har jag haft ont i min axel och därför har jag tagit vila från paddlingen i en dag. Även i morse fick jag hoppa över paddelpasset.
Det som är bra när jag har ont i axeln är ju att det finns annan träning att göra och därför har löpning hamnat på programmet. Löpning, axelrehab, bålstabilitet och liknande träning kan slita rätt mycket det med.

Igår sprang jag 1h hård distans, idag var benen trötta och det blev bara 40minuter. Förhoppningsvis kan jag paddla i eftermiddag, en timma teknik.

Imorgon åker alla de andra svenskarna hem och jag blir ensam de sista två dagarna, lite trist då även jag känner mig redo för att åka. Väl hemma får jag vila några dagar och då ska det fixas med skola, ansökningar till universitet, läkartider etc innan tävlingssäsongen drar igång. Undrar vart jag ska tillbringa min höst? Vilket land? Vilken stad?

Innan löpning!

Efter löpning!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: