Igår bjöd Nyköping på en solig men blåsig dag. Jag hade två paddelpass på programmet men eftersom att jag fick ont i axeln så blev det ett halvt pass paddling+ rehab och bål och sen löpning på eftermiddagen.

Jag Hatar när jag inte kan träna som jag ska och för att liksom ge igen på kroppen bestämde jag och Anna(hon har skadat ryggen och kan inte simma) oss för att springa upp för ryssbergsbacken tills det inte gick längre. Vi fick dessutom sällskap av en mycket träningsvillig mamma.

Det här var precis vad vi gjorde, fem gånger sprang vi upp så fort vi kunde, efter varje intervall låg vi bägge i krampaktig ställning och näst tintill vred oss av smärta. Jag ville ge igen lite extra och bestämde att vi skulle köra ytterligare en gång men då var det 20/20 som gällde. 20 sekunder allt vad du kan upp för backen och 20 sekunder backa nedåt tills vi var uppe!

Ryssbergsbacken är den enda skidbacken här i Nyköping. Efter passet skakade benen och jag var redo att sova innan 10. Sådärja kroppen, mer ont i axeln och det blir ännu fler backar!

Förutom löpning så blev det ett besök i hamnen och Anna passade på att prova lite paddling, vi ska ju trots allt köra ihop på SM.

Anna och jag efter passet!

Anna på bryggan efter en liten paddelrunda.

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: