Hej!
Nu har jag sparkat igång även maratonsäsongen, på grund av sjukdom vid tidigare svenska tävlingar blev premiären på världscupen i Danmark. Det var kul att se att så många tjejer ställde upp, det var mycket bättre uppslutning än de senaste två åren då jag har knipit två stycken bronsmedaljer.
Starten gick fint men efter ca 500meter hamnade jag i en riktig krock och låg och guppade i skitvatten fram till första lyftet, tur att jag har tränat benen för väl där fick jag springa ifatt.
Paddlingne kändes bitvis bra, bitvis lite sämre men löpningen i lyften var riktigt bra! Det märks att löpträningen har gett.
Jag slutade på en sjätteplats. Helt okej. Men, det finns mycket att göra till VM i Rom!

Denna tävling gick under midsommar och det blev minst sagt ett annorlunda midsommarfirande, tur för mig som hade min bästa vän Cissi med som landslagsledare, vi passade på att fira med klänning i regnvädret!

Nu är jag i Karlskrona och tränar med klubben, imorgon far jag vidare till Nyköping igen innan det är dags för att köra SM som drar igång på söndag!

Juniorgrabbarna vann silvret efter en hård spurt om guldet!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: