Hej!

Efter låt oss säga ett längre sjukuppehåll är jag nu tillbaka för att uppdatera om min träning och mitt tävlande. Tyvärr blev jag ganska sjuk och fick lägga träningen vid sidan av. Jag passade i stället på att åka ner till Malmö och umgås med vänner. Det gjorde mig både frisk och gav mig mycket ny energi, jättehärligt!

 

Nu är jag i Nyköping igen och i måndags drog träningen igång. Veckan har hittills bestått av lite längre pass än vanligt men det tror jag bara är bra nu när det är ett tag till nästa tävling. (Som för övrigt är U23 EM, dit jag blivit uttagen!!!)
På vattnet är det kg-grabbarna som varit sällskapet genom bland annat 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1min- pass och 4*20minuter-pass. Igår på morgonen var det ritkig girlpower på löparbanan i Rosvalla och vi alla sparrade varandra för att hålla uppe tempot. Jag i mina nya skor .(som jag äntligen fått prova, de är snabba!)

Imorse körde jag snabba enminutare med grabbarna igen. De tog sig igenom 12, jag 8! Kände att kroppen inte var i form nog för så många och la hellre fokus på de jag körde.

Tröttheten och slitet har kommit och ikväll blir det inte mer än lite gym. Imorgon vila och på lördag åker vi till Strömstad för landslagsläger! Ser jättemycket fram emot det då det är ett härligt gäng som är uttagna!

 

Jag och mina vänner, även lägenhetskompisar!

Skönt gäng på dance walk genom Malmö.

Skogspromenad.

Ibland bjuder Nyköping på sol och bad!

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: