Igår var det sommarväder här i nyköping, jag, Ilona, Martin och mamma åkte ut till skärgården och njöt med picknick på klipporna. Idag är stormblåst och mulet vilket också gjorde att jag fick ta mitt LÖPPASS inomhus. (jajjemen, axeln får vila någon dag till)
Visserligen hade det gått att springa utomhus också men jag gillar löpbandet. Fördelen när jag ska springa hårt, bli riktigt trött och pressa lite extra är att när jag väl satt på en hastighet får jag inte sänka. Idag tog jag mig nog lite vatten över huvudet, när jag valde hastighet,eller nej, jag klarade det ju. De fyra första intervallerna gick bra med fin teknik, sen var det riktigt jobbigt, hälen åkte i först och känslan av att jag krigade mig fram var större än känslan av att jag faktiskt sprang.  Hur som helst tog jag mig igenom det utan att trilla av bandet! Men mycket tröttare än vad jag trott, UNDERBART!

Dagens löppass: 8*4minuter på samma hastighet. 

I eftermiddag blir det ett rehab/mage/rygg pass.

 

Jag och två av mina syskon!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: