När jag var i Portugal på EM fick jag en överansträngning i axeln, eftersom att jag tävlade så påfrestades axeln extra hårt i stället för att få vila och det här har såklart gjort det hela ännu värre.
Jag har vilat från paddling hela denna vecka, det känns ändå helt okej eftersom att det är en lugn vecka. Jag hade planerat och sett fram emot att köra maratonSM som gick idag men var ännu en gång tvungen att hoppa över en maratontävling =/ Det är tredje denna säsong och det känns så himla tråkigt!

 

Hur som helst, axeln är bättre och medans den läker får benen springa så mycket de bara orkar, magen och ryggen får jobba och rehab är daglig!
Dagens löppass var en bra blandning av 7*2minuter. Jag och Anna sprang på löpband och varvade med noll i lutning med riktigt hög fart och näst intill maximal lutning och lägre fart. Ett riktigt bra pass!

Paddling på måndag igen.

Igår fyllde min fina lillasyster 18!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: