Sedan i förrgår är jag tillbaka i träningen och det fungerar som det ska, varken mer eller mindre.
Idag körde jag ett tröskelpass på 30minuter effektiv tid, jag låg på bra fart genom hela passet och Nyköping bjöd för andra dagen i rad på spegelblankt vatten. Dagar som dessa finns det nog inga bättre paddelställen än Nyköping. Det går att paddla långt utåt i sällskap av lagom många båtar med bara vatten runtomkring.

Ikväll väntar ett hårt gympass, på grund av axlarna har jag inte gymmat särskilt mycket senaste veckorna och det är därför skönt att komma igång även där.
Min tränare är i London och nu är det heller inte långt kvar tills hon är hemma igen, det längtar jag till!

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: