Nytt år, ny säsong och snart ännu ett långt träningsläger i Florida.

Efter en höst och vinter som bestått av bra, ny, komplex och givande träning sätter jag mig på tisdag på ett SAS-plan till Florida. Jag börjar med tre dagar i Miami för att besöka min lillasyster som bor och studerar på College där nere. Efter min minisemester tar jag bussen till The pines där jag återigen kommer att dela boende med Annika och Emma för att tillsammans med landslaget genomföra ett 7 veckor långt träningsläger.

Jag ser verkligen fram emot det här träningslägret, inte bara för att det ska bli kul att paddla i varmt vatten, ha bra träningskamrater och ha min familj nära (jajjemen, de kommer och hälsar på) utan också för att jag har hittat ett klättergym alldeles i närheten av boendet. Under höst och vinter har jag utöver min vanliga träning även klättrat 1-2ggr i veckan och det känns kul att få göra det även i Florida.

En annan sak som gör att jag ser fram emot detta läger är för att jag har beslutat att lägga mycket fokus på att lyssna på min kropp och se till att träningen jag gör är kul. Ibland är det lättare sagt än gjort. Jag ser fram emot den utmaningen!

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: