Trots att denna vecka annoncerats som en easy week är vi flera som på grund av vår låga ålder fått göra löptest och gymtest.
Mitt löptest(3000m) gick inte som jag hade planerat, jag gick ut för offensivt vilket gjorde att jag drog på mig för mycket syra. Å andra sidan är det ju grymt bra träning att springa med syra I kroppen.

Gymtestet igår bestod av max antal repititioner I chins och dips samt max vikt I bänkpress och bänkdrag. Jag är nöjd med mina resultat, jag persade I bänkpressen och gick över 70kg, på chinsen kammade jag hem 22stycken och dipsen 36.

Idag är det lite extra trist att inte vara I Sverige, särskilt att inte vara I Karlskrona. Ikväll annorndar nämligen världens bästa klubb, Kajakklubben Eskimå vår årliga Eskimågala. Det här är en tillställning där vi träffas för att äta god mat, prata om årets framgångar, dela ut priser och umgås med varandra. Vi har många fina framgångar I klubben, förutom mitt egna U23EM silver och SMguld vann de drakbåtsaktiva både guld, silver och brons på VM. Jag är stolt över att vara en del av Eskimå och ser fram emot ännu ett år med god lagstämning, peppande klubbkamrater och fina medaljer!

Even thought this week is announced as an easy week me and some of my teammates have done a running test and a gym test.
My running test(3000m) was not as I have expected, I started of way too offensive and early in the race my body was filled with a lot of lactate. On the other hand running with lactate is good training as well.

The gym test we did yesterday was maximal repetition in pullups and dips. Max weight in bench press and bench pull. I’m satisfied with my results, I had a new personal best in the bench press with over 70,5kg. I did 22 pullups and 36 dips.

Today I feel a bit sad that I’m not home in Sweden celebrating the evening with my kayak club. Tonight the best kayak club, Eskimå is hosting our annual Eskimå gala! This is an amazing event where we meet up to eat delicious food, talk about the past year, give awards and spent time with our club mates. Eskimå have a lot of nice results from 2013, not only my U23 european silver medal and Swedish champion titel but also brons, silver and gold in dragon boat. I’m proud to be a part of Eskimå and I look forward to another year with energy giving club mates and beautiful medals.

illnew04-18

Det här är dips.

10008554_10151933678541927_348701102_n

Jag mitt i en chins, här med vikt.

1065107_495080823904154_248462041_o

 

Efter ett SM-guld i Somras med Cecilia Velin (kika in hennes hemsida här www.bakeandburn.se)

.

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: