Denna vecka i Florida är en hard week, hittills har veckan bestått av mycket lopp, 500, 200 och 250. Både k1, k2 och k4 har körts. Det är torsdag eftermiddag och därmed vilodag, en välbehövlig sådan. Kroppen börjar känna sig sliten och behöver en paus, även huvudet. I eftermiddag åker vi och fikar hela gänget innan vi tar nya tag för de två sista träningsdagarna.

Efter gårdagen som var en riktigt kul och bra träningsdag var morgonens pass inte lika lockande, första kalla dagen (jag vet att jag ej får klaga) och mycket blåst. Det är skönt att vi är ett gäng här, alla gör det vi ska och jag har turen att bo ihop med enormt peppande människor.

Snart blir det finare väder och på söndag ska vi åka till Universal!
(fördelen med att vara på träningsläger här, en massa kul att göra under vilan!)

To my English readers:
Hard week, thats what our program said this week. So far it has been a lot of races, 500,200 and 250m. Not only in k1 but k2 and k4 as well. At the moment its Thursday afternoon here in Florida and for everyone in the swedish national team it means rest. I need it. Both my body and head are tired and I’m looking forward to coffee at Panera in a bit.

Yesterday we were really spoiled with warm weather and fun training, this morning, not so spoiled. Cold and windy! I’m lucky to have such good roomates who always push each other to go out there and do our best.

Soon to be warmer!


Foto: Evelina Menning

Rest days on the beach.

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: