Hej!
Dagarna som gått har varit lite lugnare och bland annat spenderats på wet n wild(en vattenpark) och I Melbournes klättergym. Igår provade jag dessutom på att göra mitt första videoklipp, från klättringen. Filmat med en mobilkamera men med många glada miner.

Det hade varit fint att kunna visa er en video eller bilder från när vi paddlar men det är svårt att ta med mobilen ut, särskilt när jag själv ska ta I och bli trött.

Hi!
I’ve had a few easy days which I’ve spent on the waterpark wet n wild, in the climbing gym here in Melbourne and just resting on my bed. Yesterday I also did my first video ever, from yesterdays climbing adventure. Besides paddling I really enjoy climbing, the athmosphere and the people at these places are great. I made the video with my cell phone.

It would have been nice to be able to show you a video or pictures from when I’m paddling on the water. Unfortunately I only have my cell phone and in my kayak I’m all focused on making the best out of every stroke. Enjoy!

Share →

2 Responses to When we rest, we rest, and then we get restless

 1. Cissi skriver:

  Åh jag blir så glad av att få se dig på ett videoklipp, saknar dig!!! :)) Du ser ut att ha det bra och kul att du har tagit med grabbarna och klättrat! Bra med varierad träning :) grymt starkt gäng! Går paddlingen bra? Puss!

  • Michaela skriver:

   Vad kul! Att redigera filmklipp var jättekul så jag ska försöka få ihop en till film när jag är här.
   Paddlingen går bra, det är kul och tekniken känns bara bättre o bättre, idag sprang några av oss coopers och det gick tyvärr sådär. Jag gick ut alldeles för offensivt och sprang 3/4 med syra, å andra sidan mycket bra syraträning ;) hur har du det? Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: