Efter sju veckors träningsläger är det skönt att ha spenderat ett par veckor i Sverige igen.
I skrivande stund är jag i
Karlskrona, jag tränar med min klubb, paddlar på spegelblankt vatten och njuter av att använda min kropp på bästa möjliga sätt. Igår paddlade jag riktigt hårda splittrade 750meters intervaller tillsammans med en av ungdomskillarna (Hampus Svensson) och imorse körde jag K2 med min alltid lika trogna klubbkamrat och partner Cecilia Velin. Hittills har vi fått njuta av vindstilla och dagens löppass kunde springas I bara linne.

Kort och gott, jag mår bra och trivs med tillvaron.

Till helgen åker jag åter till Malmö, jag ska springa en tävling som kallas Toughest. De som känner mig vet om att jag förutom att paddla tycker om att vara aktiv på andra sätt. Toughest är en hinderbanetävling, det är 8km terräng med ca 40 hinder. Jag startar kl 10:00 på lördag I startled 1, av 60st. Vi är ca 45000 tävlande. Det kommer att bli ballt.
Kolla in länken: Toughest

1459957_10152003930891927_2485758134480006393_n
Karlskrona. Where my mind is clear.

After a seven week long training camp in Florida I’m glad that I’ve got the chance to enjoy a few weeks in Sweden again. At the moment I’m in Karlskrona, the town of my kayaking club. I’m paddling on mirror polished water with my club mates. Yesterday I had a really god session, both physically and techincally with one of our junior boy’s (Hampus Svensson): 10*750meter very hard in different speeds. And this morning I had a warm and hard K2 session with my true club mate and K2-partner Cecilia Velin.

Let’s just say that I enjoy life and the opportunity to use my body in this amazing way.

For the weekend I’ll be back in Malmö. I’m going to run a race called “Toughest”. Besides paddling I enjoy competing and attending in different sport events. Its 8km with about 40 obstacles. Check out the link above. I’m super excited.

Here is a video from one of my gym sessions in Malmö.

Share →

2 Responses to Klar i tanken.

  1. Anders Velin skriver:

    Home Sweeet home! Kör hårt M och bra jobbat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: