Det har gått 10 dagar sedan jag sist gav en hint om min träning här i Portugal.

Jag gillar att vara här, boendet är perfekt, paddelvattnet stort, gymmet bra och löprunderna många!
Maten är bra och faller det mig inte i smaken kan jag alltid göra lite tonfiskröra som jag är en ganska stor favorit av. Ett plus i kanten är dessutom de goda efterrätterna och bakelserna som serveras i mängder.

Min tränare har kommit hit nu, det har även ett gäng andra svenskar och det är riktigt kul. Det känns optimalt att ha min tränare på plats och hon har redan hunnit filma min paddling. Ikväll ska vi träffas och analysera.
Den här veckan har jag förutom k1-passen som har varit riktigt bra även fått in två k2-pass med Annika och ett k4 pass med de norska killarna som är här.
K2-passen med Annika gick riktigt bra, det är roligt när man bara kan sätta sig i en kanot tillsammans och det liksom stämmer.
Jag och Annika har även kört bra k1-pass ihop och det är kul, bra när man kan pressa varandra, ligga bredvid och bara köra allt vad man kan på spegelblankt vatten.

Självklart tränar jag med de andra tjejerna också men det är lite olika i vilket syfte alla är här så därför varierar träningspartnerna och det passar mig ganska så bra. I morse var det jag, Annika och Moa som tillsammans med Susanne var ute på 1000 meters banan och körde slut på oss. På eftermiddagen körde jag k4 och nu har jag precis sprungit 6*400 meters backintervaller.
Av dessa intervaller svartnade det på 4 av 6, bra pass! Och imorse langade jag spyor efter de hårda fart 4-intervallerna.

Men, det går bra! När jag är pigg orkar jag paddla och just nu känner jag mig grym. Bålen är stark, benen springer snabbt, armarna gör många chins och pulsen orkar.
Jag är redo.

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: