Hej!

Dag två av denna veckans program är gjord. Idag hade jag som fyra pass att genomföra. Kan inte säga annat än att det var hur kul som helst. Vartenda ett av dem. Jag började dagen med att paddla ett tröskelpass blandat med 45-sekundare fart 4 tillsammans med Linnea. Efter det fick vi vila lite innan vi körde min tränares gymnastikpass som består av en million armhävningar, situps, rygglyft, benlyft etc!

Eftermiddagens träning hade jag varit nervös för ända sedan igår. Jag visste att om jag gjorde träningen bra skulle det bli så himla jobbigt. Paddelpasset var 6 st tusingar. Och sista passet var 6 st 400meter backintervaller max. Som jag trodde var det riktigt riktigt jobbigt men också väldigt kul!

Det känns fortfarande bra, trots att kroppen är sliten så orkade jag och att bli sådär jättetrött var inte så farligt som jag hade trott.

Det är kul att vara här och på fredag får jag besök av min mamma! Kan det bli bättre?!


Såhär sitter jag ofta mellan mina pass. King size!


Eller såhär efter en hård dag av träning.

Och såhär ser det ut när jag ska paddla!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: