En ny vila, ett nytt besök och snart starten på en ny träningsvecka.

Jag har haft en väldigt bra vecka på både tränings- och den sociala fronten här i Portugal. Träningen har genomförts med kvallite och jag tycker att jag har kört bra. Bland annars har jag kört hårda 1000ingar och klockade 200m lopp som faktiskt var rätt bra tider.
I onsdags åkte jag, Annika och mina två norska vänner in till Coimbra för bio (the hungergames), middag, glass och shopping! Fulländat!

Igår fick jag besök från min mamma som stannar tills måndag. Först så tog även vi ett besök in till Coimbra där shoppingen bättrades på och god mat åts. Idag har jag vila så vi åkte till Serra da Estrela, Portugals högsta topp. Naturen var helt fantastiskt fin och vi gick runt och mest njöt. Vi passade även på att besöka byn i närheten, åt portugisiska korvar och tittade in i en kyrka. Det var fint.

Nu är jag tillbaka här och försöker ta igen lite förlorad sömn, sömnen de senaste dagarna har inte varit som jag har velat. Jag hoppas på att sova gott i natt så att jag är redo att träna hårt imorgon och resten av veckan med för den delen!

 

 

Share →

2 Responses to Familjebesök

  1. Linda skriver:

    Fina bilder Michis! Ser ut som att du har det bra där nere! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: