Igårkväll gjorde jag något för mig ganska otippat, vi var ett gäng som var väldigt sugna på pizza och inte lika sugna på maten som serveras här. De andra tjejerna bakade sin mat men jag och Annika hade inte ork till det, vi skulle åka och köpa pizza. Dessvärre fanns det inte en enda pizzeria inom en radie på 50km. Vi köpte fryspizza. Antagligen den godaste fryspizzan jag någonsin ätit.

Idag är det vilodag, på en lördag och imorgon drar vi igång med ett bra koncept där första träningsdagen innehåller fem pass. Om en vecka kommer min mamma hit och då ska vi besöka Porto eller Lissabon samt Portugals högsta berg som tydligen ligger ungefär en timma härifrån, i Vesau.

Nu ska jag snart gå och äta en lång frukost, ta en långpromenad och sen plugga. Lika bra att komma igång.

Annars då? Ja, jag är väl inget större fan av vilodagar egentligen, de finns där för att de ska finnas där. Och inatt tas en timma från oss.

Jag saknar Sydafrika!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: