Här om dagen fick jag ett väldigt positivt besked av ordförande i min klubb-Anders Velin.
Jag fick veta att jag är uttagen till något som heter Team Karlskrona.

Vi är en grupp elitidrottare, rättare sagt 18 stycken som tillhör Karlskrona föreningar och som har blivit berättigade ekonomiskt stöd av kommunen. Det är ett elitråd som tillsammans med kommunen tycker att jag som idrottare och människa har vad som krävs för att få detta stöd. Vi i teamet kommer att träffas under året för att träna ihop, utbyta erfarenheter och lära oss hur vi kan vara ännu bättre föredömen för barn och ungdomar i vår kommun.

Just det här med att vara ett gott föredöme är viktigt, något som jag dagligen arbetar med. Till största delen anser jag att jag lyckas men man kan alltid lära mer!

Elit skapar bredd och bredd skapar elit.

TACK Karlskrona kommun!

 

Share →

3 Responses to Team Karlskrona

  1. Anders Velin skriver:

    Kanon! Lycka till på VM, kör hårt!

  2. Birgitta skriver:

    Grattis till att Du får delta i Team Karlskrona!
    Birgitta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: