Jag är hemkommen efter en riktigt bra helg som började redan i torsdags. Klockan 14 lyfte flyget till Umeå. Väl där blev jag mött med god mat och fick träna på fantastiska IKSU. De har all typ av träning, bland annat fyra lokaler med gymutrustning!

.
Fredagen spenderades i skolan i form av examination, jag studerar retorik och är väldigt nöjd med min prestation. Det känns grymt att jag valt just denna kurs då den ger mig otroligt mycket!

.
På eftermiddagen fick jag springa till bussen för att hinna med flyget till Karlskrona och på Ronneby flygplats stod Cissi och väntade med utsträckta armar! Under fredagen så hade KK Eskimås senior-elit(som fått tillskott av två stycken härliga grabbar) varit runt hos diverse företag för att söka on sponsring och fortsatt samarbete! Lördagen och söndagen spenderades med träning, mycket kanotsnack och planering inför framtiden. Säsong 2013 kommer att bli kanon!

Idag är det måndag och något så ovanligt som måndagsvila! Jag tvättar, vilar, går på lina och packar om väskan för att imorgon sätta mig på flyget mot Oslo.

Både Umeå och Karlskrona bjöd på underbart väder!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: