YES ALLTSÅ! 10 km hårt i bokskogen 2min och 15sek snabbare än förra veckan. Skönt att det ska krävas ett ordentligt spy-pass för att sparka igång bloggen igen.
Ett VM, två veckor vila, två veckor träning och jag är på topp. På torsdag åker jag till Umeå för skola och helgen spenderas i Karlskrona för klubb-träff! Träningen går bra, tekniken utvecklas, jag blir starkare och jag springer fortare. Jag är på g.

Förra veckan hade jag Susanne på besök och vi gick igenom höstens upplägg, hur mycket tid ska vi lägga på paddlingen och vad ska vi under den tiden fokusera på? Hur mycket ska jag gymma för att bli så mycket starkare som jag vill? och hur ska jag springa för att få upp flåset ordentligt? Svaret blev; teknik, Mycket gym och långa Hårda löppass-speciellt i backig skog.

Skolan är rolig och svår, jag pluggar retorik och filosofi, läser Michel Foucaults filosofiska verk ”the order of things” och lär mig snacka rätt inför publik. Tror att det blir bra det här.

Ha det fint, vi hörs snart igen. (Tänker att en uppdatering om VM kan vara på sin plats, lugn lugn- det kommer!)

Under två veckor vila passade jag på att umgås med nära och kära.

Jag paddlade aktersnurren.

Jag umgicks med syrran.

Jag började träna igen.

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: