Hej!
En veckas träning i Nyköping är gjord, skidbackelöpning, medicinbollträning, paddling och en massa gym!

 

Nu är jag tillbaka i Malmö igen och gårdagen till ära sprang jag precis som rubriken antyder en halvmara. Programmet sa 2h lugn löpning varpå jag tänkte att det vore kul att springa från Malmö till Lund. Detta planerades och utfördes. Till Lund central var det 19,4km och hem till min kompis där jag fick duscha och äta middag var det 21km. Perfekt :)

 

Än är vädret varmt i Malmö och paddlingen är med andra ord kul och bra! Hade dock kunnat tänka mig att börja simma lite också, vi får se hur det blir med det. Idag däremot är det vila, måndagsvila!

 

 

Share →

One Response to En halvmara

  1. Lotta skriver:

    Du är något tokig !!! :)
    Bra jobbat Michis !!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: