Ett par veckor har gått, i Umeå var jag grym på examinationen och i Karlskrona hade vi bra träning och sammanhållning, planerade läger och andra träffar!

 

Veckan som varit spenderade jag hos min kära vän Agnes, i Norge, i Oslo. Vi paddlade klockan 7 på morgonen i snö och minusgrader, sprang i spöregn upp för långa backar, körde 100 chins och en massa mage! Det var en bra vecka. Det var jättekul, lärorikt och annorlunda.

 

Vad har jag lärt mig? Jo, att nya saker är svåra första gången. Och att det är bra. Jag tror att man efter ett tag blir ”van” med sin träningsgrupp, den fart man kör i den, den fart man har när teknik tränas och den typ av löppass som görs hemma. Att ibland komma iväg och prova något nytt, att träna teknik i längre intervaller och högre farter, att springa långa backar istället för korta intervaller på plan mark eller att göra nya övningar på medicinbollen. Kroppen får en mindre ”chock” och påminns, det är bra!

 

Och med andra ord exakt det som jag tar med mig från den veckan, nya övningar och mer backträning! Ett grymt tack till coola, snälla fantastiska norska tjejer!

 

Nu spenderar jag ett par dagar tillsammans med Susanne där det är hårdträning på blåsigt vatten, det är kul!

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: