Har ni tänkt på det förut, att ert liv möjligen kan vara tidsbestämt? Att det kan komma en dag när ni måste ställa frågan; “hur länge kan jag leva?”. Att det kan komma en dag när ni vill ha ett svar för att det är den enda handfasta informaitonen som ni kan ta in? För att ett krig har börjat I eran kropp och ni vill ha en tid att förhålla er till. Tid att bekämpa kriget.

Igår kom den dagen för min pappa, min mamma, hela min familj. Pappas cancer går inte att operera, den är utrustad med slipade knivar och ammunition. Cancern sitter inte bara I strupen, den har också valt att ta plats I till exempel levern. Om jag förstod rätt så är planen nu cellgiftsbehandling några dagar varje månad. Förhoppningar om att hålla cancern I “chack”. Visionen om att cancern inte ska växa, kanske till och med krympa. Tron på att leva med cancer.

På fredag ska jag och mina syskon träffa läkaren, där får vi mer information och kan ställa frågor. Jag hoppas innerligt att hen är en väldigt ärlig och rätt fram person.

Vi tror att det går att leva med cancer. Jag menar leva som I att varsebli allt du vill. Inte som I att låta tiden gå. Skönt att pappa har en mentalitet av pansarvagnar och bomber. Det är dags att kriga tillbaka. Vi bestämmer tiden.

10419928_10152057762166927_1575364008_n

Share →

8 Responses to Hur länge kan du leva?

 1. Cissi skriver:

  Jag känner med Er!!
  Ni är krigare utan dess like, jag är med och krigar för att Peter ska leva mycket länge med detta!! Jag vet att han kan!! Jag tror på underverk när det gäller den mannen!
  Massor av kramar till dig & resten av familjen :)

 2. jennie skriver:

  Massa kärlek till er! <3

 3. Anders Velin skriver:

  Ja nu är det krig! Peter är stark och ni tillsammans är starkare!Kramisar i massor!

 4. Sandra skriver:

  Du skriver starkt och fint! Rakt o ärligt från hjärtat! Du är modig, ni är modiga och starka!
  Min tro och övertygelse är att man med tankens och viljans kraft kan flytta berg. Tillsammans är vi starka! Vi är här för er!!! Ljus och kärlek!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: