Kära pappa.

Jag förväntar mig att du ska kämpa.

Jag vet att du är rädd.

Jag vet att du vill vara stark inför mig.

Jag vet att du har uppnått det du vill och att det lugnar stressen.

Men kära pappa. Jag har inte upplevt det jag vill med dig. Jag har inte utbildat mig och visat mitt examensbevis. Jag har inte gift mig. Jag har inte fått barn. Jag har inte köpt hus och krånglat med försäkringarna. Jag har inte sprungit ett maratonlopp. Jag har inte firat jul där du är en grå utklädd tomte och mina framtida barn sätter sig I ditt knä. Jag har inte haft relationsproblem som du hjälpt mig med. Jag är inte klar med livet med dig. Vi är inte klara.

Jag förväntar mig att du ska kämpa.

Kära pappa.

10339572_10152040177181927_2231254990440761814_n

Share →

2 Responses to Kära pappa

  1. Cissi skriver:

    Kära Michaela! Jag läste detta för några dagar sedan men kommentaren försvann och jag orkade inte skriva om just då… Det var med tårar i ögonen och gåshud jag läste detta…. Jag känner med dig och förstår precis hur du känner även om det är overkligt och svårt att förstå. Men du beskriver dina känslor mycket bra!

    Men fortsätt följa ditt hjärta och förgyll dina dagar. Jag vet att ni kommer greja detta! Och du vet att jag alltid finns här för dig!!

    Puss min vän

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: