I måndags började jag skolan.

Jag har ett behov av att lära mig nya saker, vara kreativ och få sitta ner och anstränga mig med något annat än träningen. Ibland när jag är uttråkad brukar jag lösa matematiska ekvationer, till exempel tycker jag om att räkna med andra talsystem. Det är inte särskilt svårt men jag får anstränga mig lite.

Just nu har jag börjat läsa en skrivarkurs på högskolan i Gävle. Det är halvtid och på distans. Man ska vara där ett par gånger per termin men jag kommer antagligen inte att ha möjlighet att vara det.

Dags att vara kreativ.


Min vän Jana är en fantastisk författare.

JA till blodpudding

NEJ till körtelfebertrötthet

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: