Maraton VM är slut och därmed även denna säsong. 
Säsong 2011.

Jag har inte skirivt något efter mitt k1 lopp för att jag helt enkelt inte vetat vad jag skulle skriva, jag var så fruktansvärt besviken. Hela året har jag klarat mig ganska bra trots sjukdomar och skador. Men inte här, paddlingen var tung, inget flyt. Sjuk+Ingen träning= Dåligt resultat.
Jag slutade 4 på U23VM i maraton. Det ser ju rätt gött ut på papper men när jag trots en ganska så låg fart blir avhängd i en vanlig vänding så är det inte så himla bra.

Under k1 loppet så åskade och blixtrade det rätt över, vilket var min otäckaste paddlingupplevelse någonsin. Jag var jätterädd och jag förstår inte att de inte avbröt loppet. Jag såg blixtrarna gå ner höger och vänster om mig.

Sammanfattning av k1 loppet: Min sämsta prestation internationellt i k1.

K2 loppet igår gick desto bättre. Jag hade mersmak och siktet på medalj. En krock i början förstörde detta och vi slutade 6a. MEN, det är okej ändå.
VI hade bra fart, många gånger lika hög som förstaklungan men eftersom att vi paddlade i en grupp med ganska svaga länder så kom vi aldrig i fatt förstaklungan (där alla kunde hjälpas åt att dra hårt)
Det var riktigt roligt att paddla med Emma och vi slutade 90sek efter guldet.
Nästa år, då blir det stordåd.

Sammanfattning av k2 loppet: Bra fart, bra flyt, kul lopp.

Sammanfattning av säsongen: Sjuk, skador och alldeles för lite träning men trots detta brons på världscup, 6a på senior EM i maraton, 8a U23em k1 1000m, 4a U23VM maraton, 6a seniorVM maraton k2 samt ett sjukt bra brons på k1 5000 på SM

Ett stort grattis till Cajsa och Linnea som kammade hem medaljer här på maraton VM. Underbara juniortjejer.

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: