Julafton, juldagen och så annan dag jul, mycket jul!

Igår tog jag bilen upp till Stockholm, jag hade tänkt att inte åka men ångrade mig i sista sekund. Jag åkte upp dit för att fira annandagens utgång med min syster. Det blev riktigt lyckat måste jag säga. Vi var ett glatt gäng på ca 50 pers där grabbsen spelade ishockey (Nästa år ska jag med spela!!) och vi tjejer drack gott och åt choklad hemma hos Ilona. Klockan 10 tog vi bussen in till Sturecompagniet och dansade oss trötta i benen.

Jag hade på mig en fin julklappsklänning jag fått av Ilona och det var riktigt roligt för jag fick så många komplimanger för den under hela kvällen!

Idag körde jag till Nyköping runt 10 på förmiddagen. Jag körde ett intervallpass på löpbandet och besökte lite vänner till familjen, perfekt dag.
Imorgon ska jag ut och paddla med Cissi, det blir roligt! (om det inte blåser för mycket förstås…just nu är det riktigt blåsigt)

Njut nu det sista av julen, jag tycker ändå att den varar ända fram till nyårsafton, sen är det slut.

 

    

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: