Hej!

Igår tog skidlägret slut och efter ett gympass och en timme skate (?!) körde jag och Emma hem genom snöstormen. Kan inte påstå att det var särkilt roligt att köra över huvud taget. Var både svettig och stel när jag kom fram.
.
.
Tillbaka till träningen så körde jag som sagt skate igår, jag har aldrig åkt det förrut och jag må säga att det var ett äventyr, att bara lyckas sätta ner skidan rakt är en konst i sig och jag övade utan stavar i frustration och trötthet. Nästa gång tar jag det nog i början av lägret.
.
.
I förrgår körde jag också mitt första syrapass, vi körde backåkning/löpning osv. Upp för backen skulle vi och det slet. Ett parti var att vi skulle vara i lag och se till att alla blev burna upp en gång. Jag och Moa skulle bära varandra, när hon hade burit mig, vi sprungit ner, jag burit henne upp och sen skulle ner igen. På vägen stannade vi för att hjälpa våra lagkamrater och då kände jag syran komma ordentligt. Upp och slutligen springa ner igen.
Där låg jag i snön och höll på att spy med syra i hela kroppen.
.
.
På något sätt är det ju fruktansvärt men också fruktansvärt underbart. Det jobbiga efter syrapass är att de kan sitta i så länge, jag gick in och körde 20minuter mage och sen slog det till, jag mådde så illa. Jag upprepar det igen, samtidigt Underbart! :)
.
.
En annan sak som också är underbar är att jag känner att jag har blivit starkare i magen, jag orkar mycket mer nu. Jag fixar susseövningarna och körde fyra minuter på plankan i förrgår.
.
Hur som helst, idag är det vila, jag ska packa upp, fixa de sista julklapparna och baka.
Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: