Hejhej!

Nu är jag hemma igen och hoppas på att bloggen och mitt skrivande ska fungera som vanligt igen.

Mitt läger i Norge är utan tvekan det bästa skidlägret jag någonsin har varit på. Förutom att träningen var otroligt bra, peppande och givande så var tjejerna som jag var där med helt underbara. Hur häftigt är det inte att vi ses tre norska tjejer, en svensk, en kanadensisk, ne sydafrikansk och en finsk för ett gemensamt träingsläger? Under det här lägret fick jag till skidåkningen bättre, jag körde bra intervallpass och inte minst en bra träningstävling på 10km. Som dessutom kördes i Norsk landslagsdräkt och startnummer!!

Vi bodde i en ”hytte” (stuga) i Geilo som min vän Agnes familj har. Det var jättefint och otroligt snällt av dem att låta oss bo där.  Vi lagade mat, spelade spel, såg mycket på tour de ski och sov. Perfekt med andra ord. Veckan kunde inte heller ha avslutats bättre än ett fint skate pass (ensam) i månskenet runt en fantastisk sjö med vackra fjäll på sidorna.

I Nyköping igen har jag hunnit med ett gympass och ett hårt simpass. Simpasset igår passade mig perfekt och var mycket syraträning. I början av passet simmade vi 2*25 max och jag slog i handen på 13,7. Jag känner med andra ord att styrketräningen har gjort nytta! Dagens förmiddagspass passade jag på att göra samtidigt som Anna och g’nget körde sitt simpass. Klockan ställdes på 04:55 och sen drog vi iväg till badhuset. Jag körde 90min landträning i 28 grader varmt och luftfuktighet på 85%. Kanonbra och svettigt.

Nu är magmusklerna helt slut och jag ska ut för att göra en del ärenden på stan.


Jag och Bridgitte från Sydafrika som provar morgondagens tävlingsdräkt.


Lite action i uppförsbacken.


Slutkörd.


Bästa gänget!

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: