Hej.

Idag är det fortfarande väldigt kallt här och imorse kan jag inte påstå att paddelmotivationen var på topp direkt.

Passet om jag körde var
6*8min (2min (3) 30(4) 60(2)30(4) 2min (3) 30(4) 60(2)30(4)) 

Efter det så hade vi 30 minuter av gymnastikpasset. Julia körde hemma och jag drog till gymmet. Där fick jag dessutom sällskap av de andra tjejerna på magdelen, jag bytte lite ordning på övningarna och nu har jag fortfarande riktigt ont i magen!
Det känns bra!

Jag tror att våra egna båtar kommer idag eller imorgon också och jag ska försöka mecka till den så att den fungerar bra, tanken var ju att jag skulle byta innehåll från den rosa maratonbåten till denna men eftersom jag inte hann få tag på den rosa innan jag åkte så kunde jag inte ta med mig innehållet. Jag får helt enkelt göra vad jag kan, köpa lite olika vajrar och försöka fixa den.

 

Annars då. Jag saknar mina syskon något fruktansvärt mycket.

Share →

One Response to 8-minutare och magträning

  1. Anders Velin skriver:

    Men mig då…………….. (Saknar alltså!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: