Idag har jag haft halvdagsvila. Välbehövligt.

Förmiddagens pass bestod av 4*10min tröskel där jag och Julia hjälptes åt att hålla ett högt och bra tempo. Jag kände att magen arbetade ordentligt, framförallt sidan.

Efter det vilade jag lite innan jag drog iväg till gymmet och körde tung styrka- 8 övningar och mage tillsammans med de norska tjejerna! Jag brukar även försöka lägga in lite ben och rumpa och idag blev det enbenspress och marklyft på lätta vikter.

Resten av dagen spenderades med att sova en timma, sitta och läsa i solen och försöka byta rodersystem i min kanot. Dessvärre gick det sistnämnda riktigt dåligt och jag fick trots 2,5 timmes jobb inte ordning på det. Bättre lycka imorgon!!

 

Nu är klockan 20:20 och jag vill helst sova.

Share →

One Response to Kanotfix

  1. sewe Byström skriver:

    Hej! har köpt Smart track roder system till min kajak, är ny paddlare, försöker hitta nån form av ritning/manual hur jag ska gå tillväga, söker på nätet, men hittar inget, har du nått tips :-(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: