Jag har haft en alldeles perfekt tid här i Nyköping/Stockholm med träning, skola och familj. Mer fanns det inte riktigt tid för men eftersom att jag snart kommer tillbaka så känns det okej.

  • Shopping,gym, middag efterrätt och  greys med bästa Ilona
  • Grandfrukost med mamma
  • Tre härliga paddelpass
  • God sushi
  • Ny gps

I torsdags paddlade jag i ottan, klockan 06:30 var jag ute på vattnet, allt för lyxen att hinna äta frukost på grand med mamma. Det är mitt absolut bästa frukostställe och jag kör gärna tidig träning för att få njuta av det. Igår körde jag också ett paddelpass här i Nyköping.

Paddlingen i Sverige är kallare, det är kallare i vattnet och vindarna sticker i skinnet. Jag får börja passet med paddelhandskar och när jag lessnar på dem helt enkelt frysa om fingrarna. Igår under tröskelpasset passade jag även på att använda min nya gps, den är bäst!

Nu återstår ett gympass innan jag tar vila och åker till Malmö. Där blir jag tills efter säsongens första tävling.

 

Morgonens paddelpass var något kallare än igår och vad passar bättre än att värma sig med saffranbullar och glögg mitt i april? 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: