Veckan gick fort och i fredags åkte jag ner till Jönköping för säsongens Andra tävling men säsongens första uttagningstävling. Den här tävlingen och en till om några veckor är uttagning till U23 EM i sprint där jag har som mål att köra.

Jag bodde tillsammans med mina klubbkompisar på ett bra hotel och det var perfekt för att sova ut ordentligt innan tävlingarna. På lördagen började det med k1 500m försök. Försöket gick sådär, jag stressade lite i stället för att bara köra bra. I finalen däremot kändes det mycket bättre och trots väldigt blåsigt väder satt paddeln ordentligt i vattnet. Jag slutade 7a. För första gången tyckte jag att 500m var riktigt roligt! Det kanske är dags att göra det till en vana?

På söndagen körde jag k1 1000, trots att jag inte fick till varken försök eller final helt bra så slutade jag 3a och är relativt nöjd över prestationen. K1 200 körde jag mest för att det var det sista under dagen och det är bra att träna på riktiga lopp. Där slutade jag 2a i b-finalen.

Nu är jag hos Emma i Jönköping, en bra vän och ett bra träningssällskap.

Anders(lagledare för helgen) jag och Philip

Cissi, klubbkamrat och riktigt bra vän.

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: