Hallå!

Nu var det länge sedan jag uppdaterade och sedan sist har jag flyttat hem till Malmö igen. Anledning till min bristande uppdatering är nog att allt helt enkelt har flutit på som det ska, träningen går bra, jag umgås med mycket trevliga vänner och trivs i mitt hem!

Nu är det ca en vecka kvar tills jag åker till Rom och kör årets sista tävling- MARATON VM i Rom. Jag är förväntansfull och redan nu lite nervös. Jag hoppas och vill att det ska gå riktigt bra detta år. Träningen med Emma i k2 har känts kanon och k1an känns bra även den. Nu ska det sista slipas!

Förutom träningen som gått bra har jag passat på att fylla år, numera 21 år gammal!

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: