Hej!
Nu har en vecka gått sedan VM. I onsdags mötte jag upp med min idrottspsykolog där vi tillsammans analyserade och skrev klart kapitlet för VM 2013. Det var skönt. Under fem dagar var jag helt fri från träning, tanken var att inte röra på mig under helgen heller men eftersom att jag då och då jobbar med världens härligaste ungdomar blev det träningspass tillsammans med dem i Ängelholm. Vi paddlade besättningspass och sprang långt löppass, det är kul att se hur mycket de kämpar! Och ännu roligare att se när de klarar saker de innan aldrig tänkt tanken att göra.

Idag börjar en ny vecka, skolan och retoriken är igång och på onsdag har jag första framförandet. Jag ser fram emot det. Träningen under denna vecka är ostrukturerad och jag kommer att röra på mig precis som jag vill. Imorgon ska jag prova mig på ett lite längre löppass och sen paddla med min sköna träningsgrupp på kvällen.

Anledningen till dessa längre löppass då? JO!
I måndags anmälde jag mig att springa ett maraton den 9 november. Jag har höga tankar om mig själv och tror att jag kan komma i bra maratonform på 5 veckor. Jag kommer att springa ett eller två pass mer än vad jag brukar göra i veckan så omställningen blir inte så jättestor. Största skillnaden är att jag en gång i veckan kommer att köra ett löppass över 25km. Jag tror att det här är toppen för min paddling, min höstträning och mitt psyke. Jag klarar det jag vill klara och jag mår bra av att ha SMARTA(Specifika Mätbara Accepterande Realistiska Tidsbestämda Attraktiva) mål!

Särskilt kul tycker jag att det är att pressa på tiden, att ge mig själv kortare tid än vad gemenehen brukar ha  och se till att klara det!

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: